![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zapraszam do oceny mojej strony znajdującej się pod adresem http://tonic.ovh.org . Z założenia ma być prosta i czytelna. Kod XHTML ma sporo błędów wg. walidatora W3C, ale to poprawię w późniejszym czasie. Póki co, muszę poprawić angielskie tłumaczenia, bo jest w nich sporo błędów, a po tym zabiorę się za uporządkowanie kodu.
Tak przy okazji, jaki jest średni czas indeksowania przez gogle? Wrzuciłem adres strony do indeksowania i było napisane, że może się pojawić w ciągu doby. Ale jak jest w praktyce? Pozdrawiam, Tonic Ten post edytował Tonic 11.04.2008, 12:34:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałeś "(...) godny z założeniami usability, accessibility oraz standardów W3C (...)" węc przyczepię się do szczegółów.
Poza tym srona bardzo ładna, schludna i bardzo dobrze skrojona. Nie ma się czego przyczepić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałeś "(...) godny z założeniami usability, accessibility oraz standardów W3C (...)" węc przyczepię się do szczegółów.
1). są jakieś linki z title, ale fakt, wszystkie powinny mieć ten parametr - dokończę to 2). faktycznie, to było zbędne - widocznie była to pozostałość po zmianach w kodzie 3). pierwotnie to było w pliku css, ale z jakiegoś powodu nie zadziałało - przydzielenie id czy class i ostylowanie w pliku css nie zmieniało nic. Dopiero jak dopiszę style, to działa i pojęcia nie mam, czemu tak jest 4). hm, to celowe i myślę, że tak zostawię, po prostu mi się to bardziej podoba (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) 5). mówisz o document.write w pliku ie6.css? Jeśli tak, to został użyty w celu wyłączenia obramowania wokół obrazka, które tak wyglądało. Chyba, że znasz bardziej elegancki sposób na to? 6). racja, nie pomyślałem, że wystarczy nadać parametry dla img { parametry } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:30 |