![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem , gdy chce wejsc na strone nasza-klasa wyskakuje mi , ze taka strona nie istnieje , w sieci mam trzy komputery i tylko na jednym jest ok, na dwoch jest ten sam problem . ( i nie jest to komunikat ,ze serwery sa przeciazone ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat art. 6 W rozumieniu ustawy za dane osobowe uważa się wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej. 2. Osobą możliwą do zidentyfikowania jest osoba, której tożsamość można określić bezpośrednio lub pośrednio, w szczególności przez powołanie się na numer identyfikacyjny albo jeden lub kilka specyficznych czynników określających jej cechy fizyczne, fizjologiczne, umysłowe, ekonomiczne, kulturowe lub społeczne. 3. Informacji nie uważa się za umożliwiającą określenie tożsamości osoby, jeżeli wymagałoby to nadmiernych kosztów, czasu lub działań. @kwiateusz - na pewno słyszałeś o książce K. Mitnicka "Sztuka podstępu". To się wydaje odległe i trochę nierealne, ale to naprawdę się dzieje. //przepraszam za błąd w nicku Ten post edytował czachor 16.01.2008, 22:22:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 03:27 |