Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Brak aktualizacji na php.pl
acztery

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Bez urazy ale jak ten portal tak ma wyglądać jak wygląda teraz to może odrazu włączyć pod domene php.pl samo forum. Nie ma aktualizacji. nie ma nic... linki do skryptów z działu download nie działają. to raczej negatywnie wpływa na kreacje wizerunku samej społeczności php.pl.

Rozumiem ze prowadzenie tego portalu dla niektórych to tylko hobby ale to jakaś kpina.

PS Zarząd po co w sumie takie coś czym on się zajmuję jakieś konkretne zmiany się szykują a może ja oglądam złą stronę??

Ten post edytował acztery 16.01.2008, 20:16:20
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
batman

Grupa: Moderatorzy

Mogę coś napisać o XMLReader, a jak sam poczytam, to o XMLWriter. Do tego mogę opisać SPL (oczywiście nie w całości, za dużo tego dla jednej osoby).
+Quote Post
mike

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(batman @ 16.01.2008, 22:00:40 ) *
Mogę coś napisać o XMLReader, a jak sam poczytam, to o XMLWriter.
Masz wolną rękę. Format dowolny wygodny dla Ciebie. Jak tylko będziesz miał daj znać, będzie opublikowany.

Cytat(batman @ 16.01.2008, 22:00:40 ) *
Do tego mogę opisać SPL (oczywiście nie w całości, za dużo tego dla jednej osoby).
A, tam (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) SPL nie jest takie duże, możesz nawet skorzystać z mojego tekstu na blogu o SPL jak zechcesz. Masz zielone światło.
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:31