![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozmawiałem o tym z kilkoma osobami ale ciekaw jestem waszej opinii. Moje argumenty to:
- Fora dev robią zbyt duze zamieszanie i nie potrzebnie odciaga uwage od glownych for - Tak naprawde to informacje tam podane sa wazne glownie dla nas - developerów, a inni co najwyzej moga sobie przejzec co ciekawsze tematy - Fora te powinny miec charakter community, a nie reklamy naszego projektu/forum - Ktos kto przeglada te fora moze wykorzystac jakies mechanizmy pomysly i uzyc ich w swoim systemie, ktory wyjdzie wczesniej niz nasz co obnizy zainteresowanie naszym produktem gdyz podobne zastosowania beda wprowadzone juz w innych systemach |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zanim dołączyłem do dev dużo przeglądałem forum bo chciałem stworzyć swój uniwersalny engine do wykorzystania przy budowie każdej następnej strony. Nadal nad nim pracuje. Nawet nie przypuszczałem, że ktoś mógłby mieć mi za złe, że wykorzystałem jego pomysł. Oczywiście nie myslałem o wypuszczeniu moje projektu w świat.
Nie mniej jednak wracając do tematu. Jestem za absolutną jawnością tego forum. Po co tworzyć serwis o programowaniu w php ukrywając jak narazie największe jego źródło informacji - czyli sam kod i zasadę działania strony. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 03:04 |