![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Baza
panel logowania
sesja
problem polega w zalogowaniu sie i otrzymaniu sesji:
tak mogte się zalogować wez problemu pod warunkiem że login jest taki sam jak haslo, niestety jak zmienie
na
to w ogóle nie moge się zalogować... co jest nie tak [pomijajnac fakt ze troche to chaotyczny kod] Ten post edytował pijanyadmin 9.01.2008, 20:19:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 27 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Jarocin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@pijanyadmin. Ja czegoś tu nie rozumiem.
dziwne masz zapytanie. Porównujesz login do hasła? potem dajesz
Z tym sie zgodzę. Ale gdzie reszta? Nie dziwie się, że się gubisz. Skoro twoje zmienne nie mają żadnego odzwierciedlenia w zawartości
poczytaj troche o zapytaniach sql
Co chcesz umieścić w polu email? gdzie informujesz zapytanie, że chcesz dodać właśnie zawartość zmiennej $email. zapytanie powinno wyglądać tak:
Według mnie cały kod powinien wyglądać tak:
edi.php (dziwna nazwa pliku:D)
I staraj się nazywać zmienne na tej podstawie co przechowują. no i przeczytaj jeszcze to Najczęściej popełniane błędy początkujących programistów. nie jest długie. Według mnie ten skrypt jest napisany nieczytelnie, niedokładnie a co najgorsze. Nieprzemyślany. Staraj się w php umieszczać jak najmniej znaczników html ponieważ zwalnia to działanie strony. Ponieważ PHP musi przetworzyć wszystko w echo jako string a jesli dasz normalnym sposobem to tym już się zajmie przeglądarka. Ten post edytował xbigos 10.01.2008, 16:18:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 05:11 |