![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mogę dojść do tego jaka to strona kodowa:
Kod ł -> Ĺ ą -> Ä Jeżeli ktoś byłby wstanie mi pomóc byłbym wdzięczny. Przeglądarka widzi stronę jako: ł-xxx.html, a po wejściu mam Ĺ,-xxx.html. Nie bardzo wiem dlaczego. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystkie przeglądarki wypluwają
Kod /g%C5%BCeg%C5%BC%C3%B3%C5%82ka-t7.html i tak obsługuje protokół http.... tylko nowsze przeglądarki maskują np. %C5 na "ż"... zobacz na operze /g%C5%BCeg%C5%BC%C3%B3%C5%82ka-t7.html ten adres... będzie działać jak /gżegżółka-t7.html a zobacz sobie na FF3b1/FF3b2 /gżegżółka-t7.html - pokaże się /gżegżółka-t7.html... lecz jak byś podsłuchał sobie firefoxa czy opere to w adresie będzie /g%C5%BCeg%C5%BC%C3%B3%C5%82ka-t7.html... poprostu /gżegżółka-t7.html jest maską jaka jest wyświetlana na pasku przeglądarki...jeśli chodzi o google.. patrzyłem... wpisz sobie "ż"... pierwwszy wynik - ż w adresie - wikipedia... czyli się indexuje:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 03:24 |