![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Co sądzicie o layoucie i funkcjonalności mojej strony - www.stronadotestow.yoyo.pl Pomińmy kod, bo wiem ze nie przechodzi validacji;) Podstrony nie są jeszcze dokończone, ale strona sklepu już zawiera odpowiednie kolorki. I jakby ktoś mógł sprawdzić czy formularze są odpowiednio zabezpieczone (niezbyt dobrze znam sie na bezpieczeństwie), włączyłem (chyba) funkcje addslashes na tablice $_POST, $_GET, $_COOKIE i $_REQUEST, jednak nie jestem pewien czy działa. Dzięki. Ten post edytował krzysiek_raven 4.01.2008, 19:55:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy ja gdzieś napisałem, że profesjonalnie zajmuję się Photoshopem i w ogóle tworzeniem stron www? Jestem amatorem w tej dziedzinie, a HTMLem i PHP interesuje się dopiero niecałe pół roku. Doskonale sobie zdaje sprawę z tego, że nie jest to jakiś super projekt, jednak na tym forum chyba są ludzie którzy znają się na tym i dlatego wole spytać o opinie was niż kogoś kto jest zupełnie zielony. Co do Analytics to kod jest pewnie automatycznie dodawany przez yoyo.pl bo ja go tam nie wstawiałem.
Sorry za błąd ortograficzny, ale Speedy takie komentarze jak Twój są raczej zbędne… |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 21:09 |