![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Tym razem chciałem zaprosić Was do odwiedzenia nowego serwisu. Bardzo proszę o konstruktywne opinie na jego temat. Serwis działa już oficjalnie, więc każda operacja na przedmiotach jest rejestrowana. Koniecznie odwiedź: www.numeroo.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Według mnie bardzo dobrze trafiłeś z czasem. Masz szanse wybić się korzystając z fali wywołanej przez nasza-klase. Internet doświadczy teraz nowej grupy użytkowników. Nie mających z nim wcześniej doświadczeń ale powoli zdającej sobie sprawę z możliwości. Ci użytkownicy zaczną szukać innych portali/usług które będą im odpowiadać, a co najważniejsze będą stanowiły pomost pomiędzy światem wirtualnym a rzeczywistością i ułatwią im życie. Być może wprowadzą w szarą, nudną codzienność nieco emocji. Portale typu last.fm, digg itp nie są ( jeszcze ) dla nich.
Tu świetnie Ty ze swoim pomysłem się wpasowujesz. Gratuluje pomysłu i szczęścia (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Życzę powodzenia i pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 05:30 |