![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Siemka!!!
Che przeproscic jak takich tematów nie mozna tu zakładac ale tylko tu mi prszyszło do głowy aby napisac. A wiec dzis sie dowiedziałem ze mój kolega jest ADOPTOWANY problem w tym że on nie ma o tym pojecia ;/ Co mam zrobic?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Ok sprawa wyglada tak:
On sam mysli ze jest adoptowany (nikt mu nie powiedział). Rozmawiałem z jego rodzicami i powiedziel i mi dokładnie to samo co wy żebym sie nie wtracał w nieswoje sprawy. Nie wiem czemu mysli z ejest adoptowany poprostu jestesmy przyjaciółmi i mi to powiedział, Ja chciałem sprawdzic czy to prawda i jednak wyszło ze to prawda (przedstawiłem sytuacje i spytałem wychowawcy (potwierdził)) Ja sam nie mogłem w to uwierzyc wiec popytałem jeszcze i jednak wyszło to na co wyszło. Ja nie chchiał bym byc okłamywany przez całeżycie I tesz nie chciał bym dowiedziec sie od kogos innego o takiej sprawie. Ale postanowiłem że nic mu nie powiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 13:53 |