![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 399 Pomógł: 7 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Mam serwer na xp z dobrym łaczem, Jednak teraz chę go zmodernizować. Więc mam pytanie Jaki system oferuje najwięcej opcji. I jest stabilny? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
nie informatykow tylko administratorow serwerow unixowych. A "administrator serwera unixowego" to kto? Sprzedawca w budce z ciupagami? Jeżeli nie zainstaluje sobie żadnego i tylko z powrotem xp to nigdy nie poznam innych systemów Chciałbym teraz poznać inne, a najlepsza nauka jest obcowanie z nim. Mam procka w starym kompie AMD 3200+ i najprawdopodobniej w nim zainstaluje ten system. Jaka według was będzie architektura najlepsza dla mnie gdy mam jeden kom i chęce na nim oprzeć wszystko Z tej wypowidzi wnioskuję, że chcesz się nauczyć i pobawić. Ze swojej strony mogę polecić openSuse - wszystko dostępne w repo, działa bez problemu. Bardzo przyjazna dystrybucja Linuxa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 17:44 |