![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Pewnego dnia każdy mężczyzna stwierdza, że czas usamodzielnić się i przestać korzystać z konta rodziców. Tak stwierdziłem dzisiaj, znaczy właściwie wczoraj.
Poczytałem trochę i wyodrębniłem Inteligo i mBank. Co był chciał od banku? Jak dostane przelew to sms. Karta dość nie droga Nie znam się na bankach, nie interesuje mnie to. Macie konta w tych bankach ?Prosił bym o jakąś fajną charakterystykę, która pomoże mi wybrać. Dzięki z góry (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Wojtek. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działają działają.
W Poznaniu np. kilka wpłatomatów ma mbank. W skrócie działa to tak, że wkładasz pieniądze w "dziurkę" maszynka przelicza, wyświetla ci kwotę i jeśli kwota się zgadza to akceptujesz... i tyle. @Jarod: Co do pomyłek, to dziwna sprawa, bo mnie pytał czy kwota się zgadza, więc jeśli wiesz ile wpłacasz to trudno żeby ci coś "zjadło". Ale może nie wszystkie wpłatomaty tak robią. Ograniczenie jest takie, że banknoty muszą być w dobrym stanie, bo inaczej maszynka ich nie przyjmuje - po prostu oddaje je jako nierozpoznane. W sumie korzystałem tylko raz czy dwa razy, ale działało to całkiem sprawnie. Ten post edytował athabus 29.12.2007, 17:02:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 10:07 |