![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam mysqla 5 i php 5.
Stworzylem tabele dalem jej mediumblob dla zdjec. Po czym chce wyswietlac te zdjecia ktore zaladuje to wyswietla mi dwie strony krzaczków, nie widze zadnego zdjecia. Mam taki skrypcik do wyswietlania fotek:
Mam oczywiscie na poczatku:
ale wyrzuca mi taki blad: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /admin/sehen.php:3) in /admin/sehen.php on line 6 Ten post edytował Cysiaczek 25.12.2007, 20:58:58
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
obrazkami,header'em i funckja dotyczacych obrazkow malo znam ale wedlug mnie moze to zle chodzic jesli obrazek jest gif przeciez sa to inne typy,
To takjakby do zmiennej string'a dac int i tez program sie wysypie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
obrazkami,header'em i funckja dotyczacych obrazkow malo znam ale wedlug mnie moze to zle chodzic jesli obrazek jest gif przeciez sa to inne typy, To takjakby do zmiennej string'a dac int i tez program sie wysypie Nie wiem jakie to ma minusy, że jest header JPG, ale zrób test, wciągnij obrazek GIF za pomocą file_get_contents(), a następnie wyświetl zawartość z headerem JPG. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 05:00 |