![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym, abyście w tym wątku napisali jakie są wasze ulubione psychologiczne filmy (jeśli takie macie).
Moje ulubione to:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz, nie chcę zdradzać fabuły. Ale to prosta historia o człowieku, który rozlicza się ze swoją historią. O tym jak "uzdrawia świat". No i oczywiście o tym jak na końcu wszystko się pierdzieli. Po prostu od początku wiedziałem w którą to idzie stronę.
Zresztą niewiele też pamiętam. Od "feralnej sceny" nie mogłem się już porządnie "skoncentrować" (może mam za słabą "psychikę" na tak "psychologiczne" filmy). // edit @Seth: Może i powierzchownie go oglądałem. A może po prostu z różnych względów tematyka uprzedzeń i radykalizmu jest mi bliższa bądź bardziej oczywista, przez co zwroty i tok akcji oraz powody takiego obrotu spraw wydały mi się oczywiste i "naiwne" (szczególnie, jeżeli chodzi o młodego). Skończyłbym ten offtopic, bo nigdzie nie prowadzi, a jeżeli obejżenie tego filmu było dla Ciebie wartościowe to dobrze. PS. "scena" obeszła się bez krwii. Ten post edytował Jabol 26.12.2007, 23:07:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:05 |