![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem robie sobie switch'a w ktorym jest edytowanie i aktualizowanie postow lecz gdy przechodze to edycji postow pokazuje sie tez form z glownej strony tam gdzie sie dodaje nowe posty i dziala,przeszkadza mi to estetycznie i przez to edycja nie dziala poprawnie(przynajmniej mam nadzieje ze to jest przyczyna).
Tzn chodzi o to ze w momencie gdy wywoluje klase czyli:
W podstronie edycji jest niepotrzebna 1 funckja a mniej wiecej $ksiega->Dodaj_wpis ktora wyswietla form z dodawaniem postow, i teraz moje pytanie jest nastepujace jak to usunac z podstrony edycji?? Mam teraz zrobic EXTENDS mojej klasy i uniewaznic funckje ktore mi przeszkadzaja? Jesli ktos jest zainteresowany pomoca i chce zobaczyc klase to: PLIK KLASY ZNAJDUJE SIE TUTAJ:KLASA |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czyli w sumie moja czesc kodu byla dobra?
A mam pytanie czy jesli sprobuje to zrobic a mi nie wyjdzie to pomozecie, bo juz sobie z usuwaniem i edytowaniem poradzilem P.S w sumie to te klasy teraz zaczely mi sie podobac, rozumie je troche i nie sa wcale takie zle P.S2 mam teraz nastepne pytanie jak juz zrobie druga klasa z funkcja ktora tylko potrzebuje, jak zrobic zeby ta klasa dziala tylko gdy sie edytuje posta czyli jak url jest taki:
(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Pytam bo wiem jak by to mialo wygladac jak by to bylo w osobnym pliku lecz jest zawsze w qwe.php lecz zmienia sie link i nie wiem jak na jego podstawie uruchomic 2 klase Ten post edytował marcio 23.12.2007, 22:46:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 09:21 |