![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 11.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.questy.yoyo.pl
Nawet nie wiecie ile osób tak się nabiera. Na co liczą ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Haha, WoW - gra w którą tak się wciągnąłem, że kiedy przyszło zapłacić kolejny abonament... Powaliłem to bo przez nią żałowałem że doba ma tylko 24h a pasowałoby z 50:P I uważam że wolę sobie iść ze znajomymi na browarka pogadać niż się wciągać w to, chociaż wiem że jak już bym przy tym usiadł, to bym się tak wciągnął że bym nawet nie myślał nad niczym innym. Blizzard w jednej reklamie jakiejś miał dobry tekst: "It is not the game, it is a world"(czy coś w tym stylu). Szkoda że ten world wielu ludziom zastępuje ten rzeczywisty...
Co do głównego tematu: To jest pokonywanie ludzi ich własną bronią. Sam chciałem zrobić taką stronę nie tyle po to żeby pozawijać komuś konta, tylko zobaczyć z ciekawości, do ilu acców bym miał hasła po paru dniaca:) Chociaż myślę że na coś takiego nabierają się nastoletni gówniarze, którzy jeszcze nie przejechali się w życiu i nie dostali żadnego wała - no bo z drugiej strony jeśli podał tam hasło to znaczy że był za chytry i chciał się sam wzbogacić zerowym kosztem, jak człowiek jest starszy to wie że nic nie ma za darmo, bo za darmo to nawet wp.. nie można dzisiaj dostać bo jeszcze ci zegarek albo komórkę zabiorą (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 00:34 |