![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Pewnego dnia każdy mężczyzna stwierdza, że czas usamodzielnić się i przestać korzystać z konta rodziców. Tak stwierdziłem dzisiaj, znaczy właściwie wczoraj.
Poczytałem trochę i wyodrębniłem Inteligo i mBank. Co był chciał od banku? Jak dostane przelew to sms. Karta dość nie droga Nie znam się na bankach, nie interesuje mnie to. Macie konta w tych bankach ?Prosił bym o jakąś fajną charakterystykę, która pomoże mi wybrać. Dzięki z góry (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Wojtek. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Nie czytałem wszystkich postów, jak kogoś powtórzę to przepraszam. Mam konto w PKO Inteligo i mBanku. Aktualnie korzystam głównie z Inteligo z powodu braku bankomatów mBank'u w moim mieście.
Inteligo mam konto zwykłe (nie mam czasu zmienić na student) i powiem że obsługa jest dość droga. Miesięcznie płace około 6 zł za obsługę konta plus za powiadamianie sms'ami około 5 zł (które aktualnie wyłączyłem bo mi nie są potrzebne). Jeśli mam powyżej 100 zł miesięcznie na konie, za obsługę konta nie płace. Denerwuje mnie karta kodów, która trzeba mieć aby zrobić cokolwiek na koncie internetowym. Obsługa bardzo miła, tylko trudno się dodzwonić. mBank konto bez opłat i to jest duży plus dla wielu osób, tanie przelewy, zamiast karty kodów można otrzymywać kody sms'em i to jest bardzo wygodne (bo telefon ma się chyba przy sobie częściej niż portfel). Obsługa bardzo dobra. Jedyny jak dla mnie mankament to mała liczba bankomatów, le jeśli Tobie to nie przeszkadza wybierz mBank. Jeśli były by bankomaty w moim mieście bezprecedensowo wybrał bym mBank. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 22:17 |