![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam użytkowników!
Przeczytałem news na www.dobreprogramy.pl odnośnie nadchodzącej IE8. Oto link: klik. Może z jednej strony dobrze, że IE w końcu będzie przestrzegał standardów, ale według mnie to jest absurd żeby webmasterzy dodawali jeszcze kolejny znacznik specjalny dla IE. Przecież jak micro$oft zrąbał silnik IE, to przecież nie webmasterzy mają za nich ponosić konsekwencje. Jak podchodzicie do tej sprawy? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Macie fatalne podejście do tego. "Co nie wydadzą to będzie złe". Cholera ludzie, obudźcie się albo powiedzcie, że nie zajmujecie się kodowaniem XHTML/CSS to można was usprawiedliwić. Akurat zajmuję się tym... IE 7 niesie tak diametralne zmiany(...) Pewnie, tylko dlaczego ma aż takie braki w stosunku do konkurencji. Nie zaprzeczam, że skok z IE6 do IE7 był ogromny, ale IE6 był na tyle złym produktem, że to musiało nastąpić, tym bardziej, że programiści Microsoftu tyle kazali czekać na nową wersję. Mam tylko nadzieję, że jak IE8 zostanie wydany będzie dorównywał Operze, Firefoksowi i Safari, czego z okazji nadchodzących Świąt życzę wszystkim użytkownikom przeglądarek Microsoftu, webmasterom a zarazem sobie;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 14:49 |