![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2006 Skąd: Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problemik z edytorem Xinha. Udalo mi sie go jakos zainstalowac na mojej stronie. Tzn. dziala, tekst mozna formatowac, itd. Ale gdy naciskam butona wyslij zeby zapisac zawartosc pola textarea w bazie to niestety nic sie w bazie nie zapisuje. Pola wszystkie sa dobrze nazwane, bo gdy wylacze Xinhe z takimi samymi nazwami pol wszystko dziala dobrze i artyluly pokazuja sie w bazie. Instalowalem ten edytor wedlug TEJ INSTRUKCJI. Moj angielski i znajomosc js nie jest na tyle dobra, zebym przeczytal cala instrukcje bez bledow ale zrobilem to wszystko tak:
Do head-a wrzucilem takie cos:
Potem utworzylem plik js w katalogu xinha - my_config.js i zmienilem linijke
na
Mysle, ze chyba dobrze to wszystko poskladalem. Textarea tez ma nazwe i id - newbiearea1. Co jeszcze nalezy zmienic zeby to zadzialalo dobrze. Jesli mozecie pomoc to prosze o jakies podpowiedzi. Pozdrawiam, ŁF |
|
|
![]() |
-mkdes- |
![]()
|
Goście ![]() |
To nie Xinha przesyła dane do bazy, lecz PHP wpisuje zawartość pola textarea do bazy.
Xinha do problemu zapisania do bazy nie ma nic wspólnego. Oczywiście, jest kilka przypadków, kiedy występują kłopoty, ale to raczej przy wczytywaniu danych do pola textarea i uruchamianiu edytora. Ale to nie jest w temacie posta. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 12:40 |