![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podcza próby rejestracji wyskakuje mi taki błąd
Kod Something is wrong in your syntax obok '= 'jacus24'' w linii 1 Jaka jest tego przyczyna i jak można to naprawić gdzie mam szukać błędu? Proszę o pomoc Ten post edytował JaRoPHP 15.12.2007, 23:31:50
Powód edycji: Dodanie tagu + drobna zmiana tematu
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 22 Dołączył: 19.09.2007 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim, gdzieś w pobliżu tego kodu:
Kod $query = "SELECT * FROM user_info" . "WHERE username = '" . $_SESSION['user_logged'] . "' " . "AND password = (PASSWORD('" . $_SESSION['user_password'] . "'))"; $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); Masz linię Kod echo $query; Wywal ją. Usunie to przynajmniej zbędne SELECT username, password FROM user_info WHERE username = 'a' AND password = 'b' z komunikatu błędu.Wstaw za to tą linię: Kod echo $query."<br>"; przed mysql_query($query) w kodzie odpowiedzialnym za dodawanie do bazy (tam gdzie kazałem Ci dać die($query), tam między 14 a 15 linijkę). Wtedy odpal skrypt i wklej co Ci się wyświetla...Edit: Dobra, znalazłem błąd: To jest poprawne zapytanie:
Ten post edytował Nattfarinn 17.12.2007, 11:21:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 06:30 |