![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czas zakupic jakiegos nootbooka ;D No i oczywiscie do wyboru jest duzo.. Moze sprecyzuje mniej wiecej co bym chcial ;P
Cena: ok. 2500zl Procesor: core duo najlepiej Dysk: 120gb Ram: 1gb Grafika: nie mam pojecia o grafice w laptopach, licze na Was. Firma: Toshiba, IBM/Lenovo, HP Oczywiscie to tylko taka moja wizja, co bym sobie chcial tak patrzac na te wszystkie. Najlepiej podawajcie co Wy byscie wzieli majac te kase w reku ;] Linki z allegro lub innych sklepow mile widziane ;] oczywiscie lapki nowki, nie chce uzywanego. Pozdrawiam. Ten post edytował pagolik 13.12.2007, 16:54:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Większość osób jakich znam, które kupiły laptopa z Vista teraz korzysta na nich z Ubuntu, ponadto nie są to żadni informatycy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Co do Visty, używałem i działała bardzo dobrze (64bit). Jedynie z tą kompatybilnością wstecz był problem(niektóre gry, programy) dlatego wróciłem do XP, który swoją drogą imho niczym tak "nie odstaje" od visty (poza directx10, ale karty graficzne które podołają tej technologi są jeszcze kosmicznie drogie). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 21:44 |