![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czas zakupic jakiegos nootbooka ;D No i oczywiscie do wyboru jest duzo.. Moze sprecyzuje mniej wiecej co bym chcial ;P
Cena: ok. 2500zl Procesor: core duo najlepiej Dysk: 120gb Ram: 1gb Grafika: nie mam pojecia o grafice w laptopach, licze na Was. Firma: Toshiba, IBM/Lenovo, HP Oczywiscie to tylko taka moja wizja, co bym sobie chcial tak patrzac na te wszystkie. Najlepiej podawajcie co Wy byscie wzieli majac te kase w reku ;] Linki z allegro lub innych sklepow mile widziane ;] oczywiscie lapki nowki, nie chce uzywanego. Pozdrawiam. Ten post edytował pagolik 13.12.2007, 16:54:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, ogolnie jak tak przegladalem te notebooki, to ten Lenovo jest chyba jedym z najlepszych w tym przedziale cenowym (2000-2500), ja dalem za niego 2499 PLN.
Co do Visty - sam nie wiem. Pracowalem na Acerze znajomego na Visie jak wczesniej wspominalem i w sumie problem byl tylko z jakimis wyskakujacymi okienkami co chwila, ze jakis blad, cos nie wspolgra. Tak z ogolu jej sie przyjrzalem. Gadu-gadu, skype, firefox, gta:sa poszlo bez problemu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Niby jest ten tryb zgodnosci z XP do ustawienia, wie ktos cos wiecej na ten temat ? Czy rzeczywiscie to dziala ? Vista imo jest zla, jak ktos ja ma na komputrze, ktorego uzywa na codzien, korzysta z drukarki, skanera itd, bo nie ma sterownikow do tego. O to sie chyba najwiecej rozchodzi. Jak ze stabilnoscia i cala reszta, nie mam pojecia, kieruje sie tym, co Wy tutaj piszecie. Sam bede mial okazje sprawdzic, jak dostane sprzet. Zastanawialem sie juz tak z gory czy zostawic Viste czy pokorzystac i formata do Xp`ka, jakiegos Media dla laptopow. Macie Vista w swoich laptopach ? Jak tak, to jak sie sprawuje ? Plusy i minusy poprosze (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) pozdrawiam ps. Dziekuje za pomoc w wyborze, raczej bede zadowolony ;] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 22:38 |