![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podcza próby rejestracji wyskakuje mi taki błąd
Kod Something is wrong in your syntax obok '= 'jacus24'' w linii 1 Jaka jest tego przyczyna i jak można to naprawić gdzie mam szukać błędu? Proszę o pomoc Ten post edytował JaRoPHP 15.12.2007, 23:31:50
Powód edycji: Dodanie tagu + drobna zmiana tematu
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dałem tak mam nadzieje że tak miało być
Kod <?php ale to samo jest
} else { $query = "INSERT INTO user_info (username . password . email. " . "first_name . state . city . wiek . waga . wzrost . jestem. " . "aktualnie . chcialbym . lubie . nie_lubie . szukam) " . "VALUES ('" . $_POST['username'] . "'." . "(PASSWORD('" . $_POST['password'] . "')). '" . $_POST['email'] . "'. '" . $_POST['first_name'] . "' . '" . $_POST['state'] . "' . '" . $_POST['city'] . "' . '" . $_POST['wiek'] . "' . '" . $_POST['waga'] . "' . '" . $_POST['wzrost'] . "' . '" . $_POST['jestem'] . "' . '" . $_POST['aktualnie'] . "' . '" . $_POST['chcialbym'] . "' . '" . $POST['lubie'] . "' . '" . $_POST['nie_lubie'] . "' . '" . $_POST['szukam']; print $query; $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); $_SESSION['user_logged'] = $_POST['username']; $_SESSION['user_password'] = $_POST['password']; ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 19:23 |