![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() 1.Nawet jak nic nie wpisze w formularze , to i tak ddaje mi puste pola ,chciałbym usunąć tą niedokonałośc w moim skrypcie 2.o to ze juz od tego dłubania w tym skrypcie juz mi sie myli , czy dobrze robie mechanizm błedów , bo niby dobrze ale one nie do końca działaja dobrze. Mam nadzieje ze mi pomozecie . Prosił bym o podanie przykładów kodu i co robie zle ![]()
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 10 Dołączył: 13.02.2007 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim razie wstawiam Kawałek kodu z FilterIterator (ja go wykorzystuję w moim fw, aby sprawdzić, aby pousuwać kilka konkretnych plików z mapy używanej do autoloadu):
Wykorzystujesz to np, tak:
W twoim przypadku byłoby to:
Pokombinuj. Bardzo fajne, wydajne i przede wszystkim obiektowe i przejrzyste rozwiązanie. Pozdro, Matix. Ten post edytował matix 14.12.2007, 15:07:48 -------------------- Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany usługami IT ani outsourcingiem, a Twoją pasją jest programowanie - zobacz naszą stronę. Piszemy dużo fajnych use-caseów, jak podchodzimy do tematu programowania dla naszych klientów. A tak na co dzień tworzymy budujemy mvp oraz tworzymy platformę b2b.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:05 |