![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jestem tu nowy tak jak w php,na wstępie: szukałem i nie znalazłem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) ale do zeczy potrzebuje skrypt który wyświetlałby linki do obrazków a po kliknięciu w któryś w odpowiednim miejscu wyświelał dany obrazek a po kliknięciu w kolejny link wyświetlał w tym samym miejscu odpowiedni gif tych linków na dzień dzisiejszy może być10-20 ale w przyszłości będzie ich na pewno więcej dla was to pewnie bułka z masłem a ja szukałem kombinowałem z include ale nie wychodzi ... dodawałem zmienne ale pokazywały sie tylko jakieś krzaczki.Prosze o jakis punkt zaczepienia zależy mi też aby obyło się bez bazy
pozdrawiam mareck Ten post edytował mareck 9.12.2007, 19:09:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 7 Dołączył: 2.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wprowadzasz wszystkie adresy do tabeli, dzielisz liczbe kluczy na 10 (masz liczbe stron), sortujesz jakos tabele (alfabetycznie, data modyfikacji jak chcesz), wyswietlasz np. 10 ostatnich kluczy, na dole wyswietlasz przejscia do innych stron... troche maty, troche kodu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 20:03 |