![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam forumowiczów
Proszę o ocenę mojego designu na stronę oazy przeworskiej. klik - wejście klik - design strony |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat Bóg z dużej litery piszemy. To sobie piszcie. Osobiście bardzo nie podobają mi się strony, które wymagają dodatkowego kliknięcia, by się na nich znaleźć. Piję do tutaj do wejścia. Chociaż samo wykonanie bardzo mi się podoba. Sama strona natomiast sprawia wrażenie robionej w pośpiechu. Kilka filtrów w Photoshopie, wszystko zawieszone w próżni i jakoś ze sobą nie współgra. Poza tym musisz pamiętać, że trzeba będzie to pociąć do HTML-a, a świetlik z lewej, który rozlewa się na całą stronę, tego nie ułatwi. edit Cytat Ale pisząc słowo "Bóg" z małej litery możesz obrazić ludzi, którzy wierzą w Boga. A mnie obraża, jak ktoś pisze to z dużej litery. Ten kij ma dwa końce. Ten post edytował batman 17.10.2007, 18:58:40 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mnie obraża, jak ktoś pisze to z dużej litery. Bez komentarza (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif) Design w ostatniej wersji już trochę lepszy, ale polecam zacząć od nowa, bo mnie dzialanie nad designem ktory od razu byl niewypałem bylo strata czasu i w trakcie poprawek spokojnie bym zdarzyl stworzyc skin, ktory mam obecnie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 19:39 |