![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jestem tu nowy tak jak w php,na wstępie: szukałem i nie znalazłem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) ale do zeczy potrzebuje skrypt który wyświetlałby linki do obrazków a po kliknięciu w któryś w odpowiednim miejscu wyświelał dany obrazek a po kliknięciu w kolejny link wyświetlał w tym samym miejscu odpowiedni gif tych linków na dzień dzisiejszy może być10-20 ale w przyszłości będzie ich na pewno więcej dla was to pewnie bułka z masłem a ja szukałem kombinowałem z include ale nie wychodzi ... dodawałem zmienne ale pokazywały sie tylko jakieś krzaczki.Prosze o jakis punkt zaczepienia zależy mi też aby obyło się bez bazy
pozdrawiam mareck Ten post edytował mareck 9.12.2007, 19:09:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ebnott jest świetnie dodałem do tego ramki wstawiłem w odpowiednie miejsce baner i jest prawie idealnie.Prawie bo wyswietla ciurkiem wszystkie linki jeden pod drugim, więc przydałoby sie stronicowanie ale popracuje nad tym na razie sam, w miare wolnego czasu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) ale to jest bardzo dobre jeszcze raz dzęki pozostałym też dziękuje ale ebnott trafił w sedno
skrypt działa swietnie ale czy jest możliwość dodania do niego stronicowania wyników myslałem ,że dam sobie rade sam na podstawie jakis gotowców ale z każdym następnym coraz mniej z tego rozumie.Próbowałem z manualem "w ręku" ale zdecydowanie więcej przyswajam patrząc na jakiś przykład o ile skrypt przygotowany przez ebnotta (pozdrawiam) juz rozumie o tyle dopisanie do niego stronicowania mnie po prostu przerasta (mam nadzieje ze na razie) no ale skrypt chciałbym aby wyswietlało 10 wyników na stronie w tej chwili skrypt wyswietla linki do wszystkich plików z danego katalogu co przy powiedzmy 40-50 linkach jest juz troszke nieporęczne
Ten post edytował mareck 11.12.2007, 21:06:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 23:24 |