![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Litwa - Wilno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto mam jedne pytanie do zaawansowanych PHP programistów:
Czy jest możliwa rejestracja do 2 oddzielnych projektów za pomocą jednego formularza rejestracyjnego? Podam przykład: posiadam jeden formularz rejestracyjny za pomocą którego chcę stworzyć jedno i te same konto np. na forum PHPbb i forum IP.Board , oczywiście żeby było to identyczne konto z takim samym loginem i hasłem. W skróceniu chcę zrobić żeby nie trzeba byłoby użytkownikom 2 razy rejestrować się. Mam nadzieję że ktoś zrozumie o co mi tutaj chodzi... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Litwa - Wilno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha, no to już ucieszyłeś mnie... W moim przypadku nie są to fora, a tylko serwisy (dokładnie to serwis zakładania liczników i sytem zarządzania użytkownikami) które opierają się nie na bazie MySQL, lecz tylko na plikach.
Czy ktoś z forumowiczów mógłby dać przykład skryptu PHP jak te zapytanie do tabel dwóch projektów z osobna może wyglądać? Z góry WIELKIE dziękuję (Także mogę za konkretną odpowiedź udostępnić za darmo reklamę programu partnerskiego wyszukiwarki Giga, więcej na PW). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś z forumowiczów mógłby dać przykład skryptu PHP jak te zapytanie do tabel dwóch projektów z osobna może wyglądać? Zwykłae zapytania INSERT. Wykonujesz jedno a potem drugie. Nic specjalnego.Przykład znajdziesz w manualu, popróbuj a my Ci pomożemy. Z góry WIELKIE dziękuję (Także mogę za konkretną odpowiedź udostępnić za darmo reklamę programu partnerskiego wyszukiwarki Giga, więcej na PW). Interesuje Cię pomoc czy oferta?Jeśli chcesz to mogę przenieść wątek na giełdę ofert. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 22:08 |