![]() |
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Nawiązując do tematu:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=77...mp;#entry399099 Myślę że już minęło wystarczająco dużo czasu by wykrystalizowała się jakaś wspólna wizja PHP.pl - czy można by otrzymać jakieś informacje na ten temat? Ps. Możliwe że już gdzieś o tym pisaliście, patrzyłem tyklo na wortalu a ostatnio na forum nie mam czasu bywać - niestety - także proszę o wyrozumiałość (ewentualnie linki (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja dodam tyle ze niestety stalo sie to samo co bylo kiedys ... i dupa zbita sorry chlopaki ale jak dla mnie te wybory nic nie dadza.
Cholera jasna itsme musze powiedzec (nic osobistego) ale troche mnie denerwujesz bo chcesz z php.pl zrobic jeszce bardziej biurokratyczne nic. Na co te wszytkie dopieszczone dokumenty jak w urzedzie miasta. PHP.pl powinno w tym momencie kiedy panuje lekki haos zowstac uproszczone a dopiero potem bawic sie w stowarzyszenia etc. tu najpierw trzeba zrobic podstawe i na niej budowac. Strasznie ale to strasznie denerwuje mnie wyczekiwanie tu i dopytywanie sie w sposob prawie agresywny co z roadmapem byly wybory trzeba bylo kandydowac i wtedy by moze bylo szybciej. Zasada 1 wzieta z zycie (czy to gospodarka czy cokolwiek innego) jesli sie uprosci wszytko to latwiej sie bedzie budowac. Po cholere roadmap kiedy mozna szybko podzielic dzialania porposic kilka osob do pomocy i zrobic zamiast pisac gowno warte poematy i bron boze nie ublizam autorowi roadmapu tylko tlumowi domagajacemu sie papierka. Jak bralem udzial w glosowaniu to mowilem ze trzeba uprosicic wszytko dac wladze kazdemu i tylko z boku to moderowac. Jak dla mnie zarzad powinine olac narazie wszytko czego bezsesownie sie tu domagaja ludzie zroic swoje narazie to co bylo w planach wyborczych ... szybka lista zadan a nie poemat i zaczac to robic. Dodanie reklam i mody do forum to nie jest 100 lat pracy. Moge pomoc w zaprojektowaniu "przestrzennym" tego. A wracajac do samego poczatku to wybory nic nie dadza jesli nie podejmie sie ruchow konkretnych a nie na papierze. Czekam na atak opozycji bo tego sie szczerze mowiac spodziewam po mojej wypowiedzi. Ten post edytował stoprocent 7.12.2007, 19:17:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 00:37 |