![]() |
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Nawiązując do tematu:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=77...mp;#entry399099 Myślę że już minęło wystarczająco dużo czasu by wykrystalizowała się jakaś wspólna wizja PHP.pl - czy można by otrzymać jakieś informacje na ten temat? Ps. Możliwe że już gdzieś o tym pisaliście, patrzyłem tyklo na wortalu a ostatnio na forum nie mam czasu bywać - niestety - także proszę o wyrozumiałość (ewentualnie linki (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wcześniej już napisałem, o stowarzyszeniu jeszcze porozmawiamy na dniach (mam taką nadzieję).
Co zrobiliśmy... Athlan pracuje nad devem, skontaktował się z Helionem, więc mamy te książki na test. Ruszą też prawdopodobnie recenzje. Mike załatwiał sprawy ze stowarzyszeniem, ale dokładnie w tej chwili nie jestem w stanie przybliżyć Ci skutków. Ja w tej chwili pracuję nad uporządkowaniem treści Wortalu, będę starał się o nowy system newsów. Rozglądam się za nowymi materiałami. Wiesz jeszcze, że działa się przynajmniej jedna ważniejsza rzecz, którą trochę zahamowało stowarzyszenie. EDIT: Cytat Bardziej myślałem zeby to załatwiac na wortalu, formularz i wysłanie go, on sie dodaje do bazy i czeka na werdykt bo z mailami to roznie bywa, dojdzie nie dojdzie, a nawet jak dojdzie moze nie zostac opracowany, a tak kilka osob ma dostep do artykulu na wortalu w panelu administracyjnym i ktos zawsze sie nim zajmie Przy obecnym pomyśle podziału ról poczta wydaje się najlepszym rozwiązaniem. W dzisiejszych czasach chyba nie ma już problemów z dochodzeniem maili... Z mojego punktu widzenia na maila zwrócę uwagę prędzej niż na stronę, którą specjalnie będę musiał odwiedzać, żeby sprawdzić, czy ktoś czegoś nie dodał. Można stworzyć powiadamianie, które doprowadzi do tego, że i tak przez maila się o tym dowiem. Poza tym, mailem można przesłać tekst w dowolnym formacie. System wymuszałby jakąś formę... Myślę, że tak będzie wygodniej też dla autora tekstu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:32 |