![]() |
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Nawiązując do tematu:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=77...mp;#entry399099 Myślę że już minęło wystarczająco dużo czasu by wykrystalizowała się jakaś wspólna wizja PHP.pl - czy można by otrzymać jakieś informacje na ten temat? Ps. Możliwe że już gdzieś o tym pisaliście, patrzyłem tyklo na wortalu a ostatnio na forum nie mam czasu bywać - niestety - także proszę o wyrozumiałość (ewentualnie linki (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok. W sprawie stowarzyszenia nie mogę Ci dokładnie powiedzieć co i jak, bo nie jestem w posiadaniu wszystkich danych.
Co do prac, to napisałem, jak to wyglądało z mojej strony. Miałem kłopoty z organizacją czasu, ale już ich nie mam. Za innych nie będę się wypowiadał, najlepiej jak oni sami to zrobią. Sam wiesz, jak wygląda sytuacja do tej pory, więc sądzę, że nie muszę zanadto się rozpisywać. Dokument został stworzony gdzieś w połowie października. Przeszedł kilka zmian po dyskusji mniej więcej na początku listopada. Były potem rozmowy o Wortalu, eZ'ie, PHPedii i kilku drobniejszych sprawach. Wczoraj wprowadzałem jeszcze zmiany. Ja zdaję sobię sprawę z tego, że zawiniliśmy z przeciąganiem terminów. Cytat - czy przeanalizowano problemy dla których nie powstały poprzednie stowarzyszenia? - czy zrobiliście coś więcej prócz napisania tego punktu Dwa razy tak. W punkcie piątym poruszyłeś kilka ważnych kwesti, dlatego jestem otwarty w ich sprawie. Myślę, że to już wszystkie pytania, które zadałeś. Może nie otrzymałeś na nie jeszcze takich odpowiedzi, jakich oczekiwałeś, ale ja nie mogę Ci nic konkretniejszego w tej chwili powiedzieć. kwiateusz: Chcemy, żeby każdy mógł dodać artykuł. Gdzieś w Wortalu pojawią się informację o tym, gdzie wysyłać swoje teksty (do mnie...). Myślę, że mail to najprostszy sposób na załatwienie takiej rzeczy. |
|
|
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
kwiateusz: Chcemy, żeby każdy mógł dodać artykuł. Gdzieś w Wortalu pojawią się informację o tym, gdzie wysyłać swoje teksty (do mnie...). Myślę, że mail to najprostszy sposób na załatwienie takiej rzeczy. Bardziej myślałem zeby to załatwiac na wortalu, formularz i wysłanie go, on sie dodaje do bazy i czeka na werdykt bo z mailami to roznie bywa, dojdzie nie dojdzie, a nawet jak dojdzie moze nie zostac opracowany, a tak kilka osob ma dostep do artykulu na wortalu w panelu administracyjnym i ktos zawsze sie nim zajmie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 15:23 |