![]() |
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Nawiązując do tematu:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=77...mp;#entry399099 Myślę że już minęło wystarczająco dużo czasu by wykrystalizowała się jakaś wspólna wizja PHP.pl - czy można by otrzymać jakieś informacje na ten temat? Ps. Możliwe że już gdzieś o tym pisaliście, patrzyłem tyklo na wortalu a ostatnio na forum nie mam czasu bywać - niestety - także proszę o wyrozumiałość (ewentualnie linki (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tiraeth: Tak jest. Ja myślę poważnie o otagowaniu aktualności. Temat tagów w artykułach trzeba dokładniej przeanalizować, bo na spotkaniu padły słowa, że tagi nie są najlepszym narzędziem do szeregowania artykułów.
Grono piszących nie będzie ograniczone do redakcji. Będziemy starali się nakłaniać ludzi spoza PHP.pl, żeby coś dla nas napisali. Tak czy inaczej, trzeba zrobić trochę porządku w redakcji. Ujednolicenie szaty graficznej, to niekoniecznie kolory. Chodzi o to, żeby kilka rzeczy było wspólnych - np. top (albo chociaż menu...) Artykuły sponsorowane nie zostały wymienione, ale też prawdopodobnie w przyszłości pojawiłyby się w planach. Nikt nie ma zamiaru zmieniać operatorów na IRCu. Jest napisane, że mamy prawo doboru ekipy. Ale skoro piszemy, że nie trzeba nic zmieniać, to znaczy, że nikogo nie zmienimy, racja? Podział ról: Nie. To będzie tak działało, że nie będziemy się zagłębiali w cudze sprawy, dopóki nie zajdzie taka potrzeba. Sprzeciw nie będzie ignorowany... W bardziej odległej przyszłości chcemy bardziej uspołecznić php.pl, ale to są bardzodługoterminowe plany. itsme: Cytat pkt 1 Wortal: nie będę sie rozwijał cały ten punkt jest do skasowania. Nie pasuje Wam struktura katalogow - zmieńcie ją w EZ jest TAKA MOZLIWOSC - naprawde (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/exclamation.gif) !. Ja wiem niesamowite ale czy cały zarząd analizował możliwości EZ? Czy po prostu ustalone zostało ze EZ jest BE. Decyzje jest łatwo podjąć baa nawet argumenty jest łatwo napisać - ale co społeczność php dostanie w zamian?? joomle ? inne pytanie czym nowy wortal ma sie różnic pod względem funkcjonalności od obecnego? Czego obecny nie ma co ma być w kolejny? I kolejne pytanie cy Wy nie słyszeliście o THOT ? I czy Polak nie jest mądry po szkodzie ? - na te inne pytania należy sobie odpowiedzieć ... Wskaż mi proszę fragment tekstu, w którym napisałem, że chcemy się pozbyć eZ'a. Nikt niczego takiego nie napisał. Uwierz mi, że my też potrafimy dojść do tego, że można popracować nad eZ'em. Na punkt trzeci nie mogę Ci dać w tej chwili odpowiedzi. Był wątek na odpowiednim forum. Następnym razem nie będziemy organizować nic, bo to tylko 300zł. "Sprzedanie" to moim zdaniem grubo przesadzone słowo w tym przypadku. Punkt 5. jest do przemyślenia, możemy o tym porozmawiać. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 11:42 |