![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem, wczoraj wgralem nowe pliki na serwer i uzytkownik mojej strony napisal do mnie, ze antywir wykrywa mu trojana.. takie uwagi powtorzyly sie... ale np u mnie nic sie nie pokazuje i strona normalnie sie wyswietla (jak i u wielu innych osob).
Jak moge usunac tego trojana/wirusa? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moja strona to www.rclens.pl , sam zobacz moze u ciebie tez cos takiego sie pokazuje.
jeden z kolesi uzywa: 1. uzywa "antivir" 2. korzysta z Firefoxa 3. nie wchodzil juz dalej bo bal sie ze wgra mu sie ten trojan (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sciana.gif) wczoraj wgralem te pliki i wyskakiwal ten trojan, a dzis wgralem robots.txt i ustawilem te wszystkie znaczniki meta i juz nic sie nie pokazuje. jest to spowodowane wlasnie tym ze to wgralem czy to chwilowy przestuj wira? ;> kurde... jednemu sie juz nie pokazuje a drugiemu nadal... tylko ze ten drugi korzysta z NODA antyvirus... a ten trojan nazywa sie html/trojandownloader.agent.fh trojan da rady to jakos skasowac? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 19:45 |