![]() |
![]() |
![]()
|
|
Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pewien problem (dylemat) piszę engine do stronki i chciałem layout zrobić w smarty, tylko jest jeden problem. Niektóre elementy mają się wyświeltać w konkretnych warunkach (if), więc w php wiem jak to zrobić ale jak zrobić coś takiego dla szablonu w smarty?? I jeszcze jedno pytanie przy okazji: Czy, żeby korzystać ze smarty na serwerze na którym chcę umieścić stronę musi być ono już zainstalowane czy mogę je sam zainstalować, bez proszenia się admina?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Witam,
mam pewien problem (dylemat) piszę engine do stronki i chciałem layout zrobić w smarty, tylko jest jeden problem. Niektóre elementy mają się wyświeltać w konkretnych warunkach (if), więc w php wiem jak to zrobić ale jak zrobić coś takiego dla szablonu w smarty?? I jeszcze jedno pytanie przy okazji: Czy, żeby korzystać ze smarty na serwerze na którym chcę umieścić stronę musi być ono już zainstalowane czy mogę je sam zainstalować, bez proszenia się admina?? 1. Smarty nie musi byc zainstalowane na servie,to zwykla klasa ktora includujesz. 2. Poczytaj TO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 13:18 |