Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] ekataloger.pl
pitbull82

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam

Stworzyłem nowy katalog ekataloger.

Katalog moderowany, mod rewrite, przyjazne adresy - stronę można dodać do 5 kategorii, ustawić tytuł w katalogu i opis, jak również metatagi dla wpisu. Tworzony URL wpisu bazuje na tytule w katalogu więc warto nad nim popracować (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

Dla chętnych w razie czego od razu informuję, że mail musi być prawdziwy - jest weryfikowany i tylko takie wpisy mogą zostać dodane do katalogu.

Katalog stworzony na szybko, więc może być trochę niedociągnięć i będzie koniecznych parę poprawek. Czekam na Wasze sugestie i pomysły

Pozdrawiam i proszę o uwagi i opinie, również jeśli pod przeglądarkami jest coś nie tak.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pitbull82

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Uwielbiam linuxa - na nim zawsze musi być inaczej, chociaż to teoeretycznie ta sama przeglądarka Firefox - czcionka oczywiście też wygląda zupełnie inaczej niż na Windowsie. Chwilowo nie mam żadnego zainstalowanego, ale postaram się to wkrótce poprawić. Dzięki za uwagi.

Co do Pagerank sprawa wyjaśniona, ale to trochę śmiechu warte. Na płatnym hostingu PHP wywołuje się jakoś z innego IP niż na którym jest domena i to google ewidentnie przeszkadza i dlatego nie wyświetlał się poprawny pagerank. Na innym serwerze (akurat darmowy mam pod ręką) działa. Musiałem zatem zrobić uruchamianie skryptu na darmowym, a z płatnego hostingu robić wywołania na darmowy serwer żeby uzyskać pagerank - czy to nie śmieszne? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 6.10.2025 - 07:40