![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszę tego posta w tym dziale, bo sam nie wiem w czym problem - na pewno nie w php. Korzystam z apache 2.0.58 i php 5.2.0.
Mam dosyć dużą aplikację, która została tak zaprojektowana, że wszystkie headery wysyłam na samym początku, zbudowana o wzorzec MVC. Jakiś czas temu potrzebowałem kalendarz w JS i znalazłem pod adresem: http://www.kubiczek.biz/uploaded/datetimepicker.zip Po dodaniu dwóch linijek aplikacj sypie błędami (...)headers already sent(...) Szczerze - nie wiem w czym problem.. Przy poniższym kodzie brak problemów
Przy poniższym kodzie występuję błąd jak w tytule posta Przy poniższym kodzie brak problemów Proszę o pomoc EDIT: Przeprowadziłem małe testy.. Wyniki są dla mnie zaskakujące - nie potrafię ich racjonalnie wytłumaczyć.. Brak błędu headers...
Błąd headers already sent...
Czy jest ograniczona ilość znaczników meta/itp, którą można zamieścić w sekcji head ? Ten post edytował nospor 4.12.2007, 10:26:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to musi byc wina wysylanych naglowkow przez PHP, nie wiem czego tak wjezdzasz na webdice
html Ci tego nie wyrzuci po wywaleniu tej linii zapewne bledu nie bedzie cos namieszales wylaczajac bledy, nie rozwiazesz problemu z naglowkami, nie beda przekazywane, tylko blad sie nie wyswietli z uzyciem ob_start()... nie bedzie bledu, no i naglowki pojda |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to musi byc wina wysylanych naglowkow przez PHP, nie wiem czego tak wjezdzasz na webdice html Ci tego nie wyrzuci po wywaleniu tej linii zapewne bledu nie bedzie cos namieszales Po wywaleniu tej linijki błędy nadal są.. z uzyciem ob_start()... nie bedzie bledu, no i naglowki pojda Nie satysfakcjonuje mnie takie rozwiązanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 05:15 |