![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszę tego posta w tym dziale, bo sam nie wiem w czym problem - na pewno nie w php. Korzystam z apache 2.0.58 i php 5.2.0.
Mam dosyć dużą aplikację, która została tak zaprojektowana, że wszystkie headery wysyłam na samym początku, zbudowana o wzorzec MVC. Jakiś czas temu potrzebowałem kalendarz w JS i znalazłem pod adresem: http://www.kubiczek.biz/uploaded/datetimepicker.zip Po dodaniu dwóch linijek aplikacj sypie błędami (...)headers already sent(...) Szczerze - nie wiem w czym problem.. Przy poniższym kodzie brak problemów
Przy poniższym kodzie występuję błąd jak w tytule posta Przy poniższym kodzie brak problemów Proszę o pomoc EDIT: Przeprowadziłem małe testy.. Wyniki są dla mnie zaskakujące - nie potrafię ich racjonalnie wytłumaczyć.. Brak błędu headers...
Błąd headers already sent...
Czy jest ograniczona ilość znaczników meta/itp, którą można zamieścić w sekcji head ? Ten post edytował nospor 4.12.2007, 10:26:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Z treści błędu jasno wynika że coś wcześniej zostało wysłane do przeglądarki i nie wydaje mi się żeby to co napisałeś powodowało błąd.
P. S. Nie dość że próbuje Ci pomóc to jeszcze mnie oskarżasz o "klepanie gotowych rozwiązań przeczytanych w innych postach". Równie dobrze mógłbym powiedzieć że bezmyślnie skopiowałeś skopiowałeś kalendarz i nie umiesz umieścić go na stronie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z treści błędu jasno wynika że coś wcześniej zostało wysłane do przeglądarki i nie wydaje mi się żeby to co napisałeś powodowało błąd. P. S. Nie dość że próbuje Ci pomóc to jeszcze mnie oskarżasz o "klepanie gotowych rozwiązań przeczytanych w innych postach". Równie dobrze mógłbym powiedzieć że bezmyślnie skopiowałeś skopiowałeś kalendarz i nie umiesz umieścić go na stronie. Klepiesz gotowe rozwiązania. Mało tego myślę że nabijasz posty. Gdybyś przeczytał to co napisałem szczególnie bo pogrubionym napisie "EDIT:" to zauważyłbyś że z kalendarzem nie ma to nic wspólnego. Z testów wynika, że w <head> po umieszczeniu jednego wpisu więcej zaczyna pojawiać się błąd. Pozostały kod pozostał bez zmian. Więc wcześniej nic nie mogłem wysłać do przeglądarki, skoro raz działa a raz nie. Pomyśl logicznie. Doceniam to że starasz się pomóc ale staraj się także czytać dokładnie i analizować fakty a nie zakładać z góry, że skoro pojawia się taki błąd to jedynym rozwiązaniem jest ob_start. Bo tak się składa, że to nie jest rozwiązanie. Równie dobrze mógłbym wyłączyć wyświetlanie błędów w pliku konfiguracyjnym. Ale nie tędy droga. pzdr Ten post edytował Jarod 24.11.2007, 22:52:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 07:16 |