![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam forumowiczów
Proszę o ocenę mojego designu na stronę oazy przeworskiej. klik - wejście klik - design strony |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym zmienił czcionke miejscami na mniejszą i zostawił tylko pogrubioną czcionke na buttonach. Wywalił bym odbicie na górze z pod buttonów, zmienił bym te tło z pod Wiecej aktualności na takie jak jest w nagłówku tej tabeli taki "mocniejszy zielony". Zamiast tego takiego światła na około tabeli "Koniec wakacji...." dał bym na całą tabele taki malutki czarny obrys 1px, albo zostawił ten obrys co jest, a ten outter glow (chyba tak to się nazywa) bym wywalił. No i może bym zmienił głowne tło strony na szare w miare jasne.
PS: Dorobiłbym jeszcze jakąś stopkę do "copy rigihtów", bo są one tak wrzucone byle jak i dochodzą prawie do końca z prawej strony, ustawił bym jakiś margines. To tylko takie moje małe zdanie. pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 05:42 |