![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takie pytanie, ostatnio notuje niskie statystyki strony.
Czy to moze sie wiazac z tym, ze na stronie dane zbierane sa przez rozne systemy statystyk ? GEMIUS i STAT i serwerowe AWAST, WEBANALIZER ? czy to cos innego ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie jestem pewien czy to przez statystyki, wielkich zmian w serwisie nie bylo a i w katalogach jest indeksowany ok.
Ale jakos dziwnie sie zbiegla tendencja spadkowa naliczania odwiedzin z dodaniem kodu GEMIUSA- ktory zreszta musi byc na stronie, bo dostarcza go agencja reklamowa :/ Stat.pl tez raczej musi byc bo strona jest indeksowana w rankingu stat.pl- a co za tym idzie, pojawia sie link na stronie z PR=10 ps. zawsze statystyki AWAST- dostepne z serwera pokazywaly wieksza liczbe odwiedzin niz notowal to stat.pl, pod dodaniu GEMIUSA, wszystkie licza tak samo, tak samo mniej :/ Daze do uzyskania odpowiedzi czy jest to mozliwe przez blokujace sie nawzajem kody tych statystyk? lub co jes blokuje ? az nie chce mi sie wiezyc ze strona ktora miala 10tys wejsc U na dzien teraz ma 300 U ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 21:16 |