![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szanownych forumowiczów
Mam następujacy problem: Chciałbym aby Eclipse traktował pliki z rozszerzeniem *.txt jako pliki *.php (kolorowanie składni, podpowiadanie kodu) czy jest to wogole możliwe? Byc moze problem polega na tym że w Window->Preferences->General->Content Types->Text mam na sztywno przypisane *.txt do typu Text i oznaczone jako "locked" - nie można usunąć tego skojarzenia? Nie potrafię sobie poradzić z tym problemem. Zmiana rozszerzenia plików z *.txt na *.php nie wchodzi w gre. Za pomoc serdecznie dziękuję |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Dzieki za info. Jesli chodzi o zmianę rozszerzenia to już tłumaczę: W tym tygodniu dołączyłem do projektu którego początków nie pamiętają nawet najstarsi górale. Mam tam zrobić parę rzeczy i się wycofać (pracy na jakieś 1,5 - 2 miesiące). W tymże projekcie ktoś wymyślił sobie że wszystkie pliki będą miały roszerzenie *.txt (brawa dla tego jegomościa:). Gdybym mógł to najchętniej wycofałbym się z tego, ale jest to decyzja niezależna ode mnie lecz od mojego pracodawcy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) (((((( Dzięki jeszcze raz - spróbuję wymusić na decyzyjnych osobach zmianę rozszerzeń na *.php - pewnie będzie to się wiązało z dodatkowym tygodniem pracy, ale i tak uważam że ten tydzień zwróci się w nie więcej niż miesiąc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 13:20 |