![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 1 Dołączył: 11.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod HTML
I wewnątrz funkcji getMouseXY() nie mogę się dobrać do żadnej zmiennej globalnej XX ani YY. Próbowałem też normalnie, nie jako element klasy "window". Nie działa ![]() Podobno Jest przestarzałe dlatego należy używać addEventListener(), ale nigdzie nie mogę znaleźć o tym zrozumiałych informacji, a to co znalazłem na stronie mozilli jest kompletnie niejasne. http://developer.mozilla.org/pl/docs/DOM:e...ddEventListener Ten post edytował 23kulpamens 8.11.2007, 10:17:10 -------------------- Ta sygnaturka to lekkie przegięcie. To poważne forum. Pomijam już fakt naruszenia regulaminu. Usuwam /~nospor/ szkoda :(
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 1 Dołączył: 11.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już rozumiem, chodzi o kolejność następowania zdarzeń
![]() ![]() ![]() Ten post edytował 23kulpamens 8.11.2007, 10:13:23 -------------------- Ta sygnaturka to lekkie przegięcie. To poważne forum. Pomijam już fakt naruszenia regulaminu. Usuwam /~nospor/ szkoda :(
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 06:40 |