Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> licencja windows
trucksweb

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

wszyscy macie naklejone klucze licencyjne na obudowach komputerow- ja tez tak mam.
Niestety plyta glowna wysiadla i musialem zmienic caly komputer- przenioslem tylko dysk i karty.
Mam nowa obudowe bez naklejki licencyjnej, a stara jakos trudno oderwac.

co mam zrobic w tym wypadku ? przeciez nie kupie nowej licencji bo to juz glupota bedzie.
Dodam, ze komputer firmowy wiec naklejka jaknajbardziej wskazana.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Darti

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Czy obejściem tego problemu jest przyklejanie stickera za pomocą taśmy biurowej przezroczystej ? W końcu nikt nie napisał (chyba) że ma być naklejone za pomocą oryginalnego kleju ?
Oczywiście teraz to po ptokach ...

I znalazłem coś takiego:
Cytat z Auto świat
Cytat
Tłuszcz rozpuszcza klej
Papierowe naklejki, a także zaschnięty, bardzo stary klej warto potraktować tłustym preparatem, ponieważ większość klejów, jakimi nasączone są nalepki, rozpuszcza się w tłuszczu. Możemy użyć preparatów wielofunkcyjnych, m.in.
1. WD-40, 2. Double TT, lub 3. Unizol itp. Równie skuteczny może okazać się olej silnikowy, jadalny itp. Zwracajmy uwagę, aby (szczególnie we wnętrzu) stosować preparaty mało brudzące i o nieintensywnym zapachu.

p.s. kupujcie windowsa OEM ze stacją dyskietek (nieśmiertelny podzespół (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) )

Ten post edytował Darti 7.11.2007, 09:06:56
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 13.10.2025 - 06:11