![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszyscy macie naklejone klucze licencyjne na obudowach komputerow- ja tez tak mam.
Niestety plyta glowna wysiadla i musialem zmienic caly komputer- przenioslem tylko dysk i karty. Mam nowa obudowe bez naklejki licencyjnej, a stara jakos trudno oderwac. co mam zrobic w tym wypadku ? przeciez nie kupie nowej licencji bo to juz glupota bedzie. Dodam, ze komputer firmowy wiec naklejka jaknajbardziej wskazana. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy obejściem tego problemu jest przyklejanie stickera za pomocą taśmy biurowej przezroczystej ? W końcu nikt nie napisał (chyba) że ma być naklejone za pomocą oryginalnego kleju ?
Oczywiście teraz to po ptokach ... I znalazłem coś takiego: Cytat z Auto świat Cytat Tłuszcz rozpuszcza klej Papierowe naklejki, a także zaschnięty, bardzo stary klej warto potraktować tłustym preparatem, ponieważ większość klejów, jakimi nasączone są nalepki, rozpuszcza się w tłuszczu. Możemy użyć preparatów wielofunkcyjnych, m.in. 1. WD-40, 2. Double TT, lub 3. Unizol itp. Równie skuteczny może okazać się olej silnikowy, jadalny itp. Zwracajmy uwagę, aby (szczególnie we wnętrzu) stosować preparaty mało brudzące i o nieintensywnym zapachu. p.s. kupujcie windowsa OEM ze stacją dyskietek (nieśmiertelny podzespół (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ) Ten post edytował Darti 7.11.2007, 09:06:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 06:11 |