![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2007 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze jak nikt mi za bardzo nie pomogł w ostatnim moim temacie moze... teraz poradzicie chociarz jak zrobić najbanalniejszy system logowanie lecz by byl w miare bezpieczny tzn jak sie wyloguje i klikne pare razy wstecz to wracam znow do panelu kiedy belem zalogowany chodzi mi zeby taka sytuacja nie mogla zaistniec na zadnej przegladarce... (Problem z wstecz poruszylem juz wczesniej lecz jedna osoba odpisala i nie za bardzo mi to pomoglo...) Poradzcie... prosze...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A może byś się trochę wysilił i ruszył mózgownicą i spróbowałem samemu coś napisać, hę? Pytaj jak zrobić, a nie o gotowe. Ja ci powiem, że jak już utworzysz sobie tabelkę w bazie (3 pola wystarczą: id(int), login(text), haslo(text)) to teraz musisz zrobić formularz i jak masz z formularza $_POST['login'] to porównuj czy jest w bazie taki login, jak jest to dopasuj hasło z $_POST['haslo'] i jak ci się zaloguje to dodaj sesje, żeby nie wygasało logowanie po przejściu ze strony na stronę. Wylogowanie to zwykłe usunięcie sesji. I tyle.. jak będziesz miał jakieś problemy to pisz (zawsze podaj kod oraz treść błędu i opis).
P.S.: Ciekawe czy ruszysz dupę i zaczniesz pisać czy będziesz nadal żerował na innych. -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:01 |