![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zapraszam na strone do sciagniecia i przetestowania mojego CMS PAGEneration. W zwiazku z tym, ze intensywnie pracuje nad wersja nr 2.0 udostepniam publicznie niektore moduly. Kompletna dokumentacja nie jest jeszcze gotowa a ta, ktora znajdziecie w katalogu docs opisuje tylko podstawy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) . pozdrawiam
Powód edycji: moderacja (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Nie przypominam sobie, abys napisal cokolwiek o pisaniu wlasnego systemu, moze ci sie przysnilo?" - Mówię wam to był horror! Obudziłem się cały spocony! W tym śnie był, był... admin!!! AAAA! Jakie to straszne! A tak na poważnie, to lepiej naucz się korzystać w opcji "szukaj" na forum, przed tym jak napiszesz cokolwiek, o czym nie masz pojęcia.
"Topic zostal przeniesiony przez moderatora do dzialu oceny za moja zgoda, wczesniej umiescilem go pod "Gotowymi rozwiazaniami"." - no tak, ale podczas pisania kolejnych postów napisałeś, że nie oczekujesz na oceny, ponieważ zapraszasz na wejście, czyli wnioskując ten topic to reklama. "Daruje sobie odpowiedzi na pozostale uwagi, szkoda mojego czasu." - o nawet tutaj zrobiłeś błędy! Dziwne, chyba nie masz na swojej klawiatury czegoś takiego jak przycisk "Shift". No nawet wtedy można sobie poradzić, kopiując znaki. Wierz, mi że ja także mam ważne rzeczy do zrobienia, ale kontynuuję rozmowę, którą zacząłem. Ja również pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 08:45 |