Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> PAGEneration Lite v1.0, CMS
michal74

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

zapraszam na strone do sciagniecia i przetestowania mojego CMS PAGEneration. W zwiazku z tym, ze intensywnie pracuje nad wersja nr 2.0 udostepniam publicznie niektore moduly. Kompletna dokumentacja nie jest jeszcze gotowa a ta, ktora znajdziecie w katalogu docs opisuje tylko podstawy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) .

pozdrawiam
Powód edycji: moderacja (cysiaczek)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Kildyt

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

"Wlasny CMS, to wygoda w modyfikacji i spojnosc projektowa - uwierz mi" - nie muszę Cię rozumieć bo sam wiem co daje dla programisty napisanie własnego systemu. Radzę dokładniej czytać moje posty.
"No chyba po to jest forum, zeby zasiegnac opinii, uwag innych osob nieprawdaz?" - radzę, lepiej rozumieć to co się pisze. Pisząc "Nie zachecam, tylko zapraszam a to roznica." zwracałeś wagę na to, że zapraszasz na stronę, a nie zachęcasz do jej oglądania. Więc od czego jest właśnie te forum? Więc dlaczego topic został założony w dziale "Oceny"? Moim zdaniem tym topicem powinien zająć się moderator, ponieważ sam autor topicu zaznacza, że post ma charakter reklamowy (autor zaprasza na wejście), a nie oczekuje na ocenę pracy (zachęca). Radzę autorowi zwracać uwagę gdzie zakłada topic.
"Dziekuje, ale wg mnie edytor jest chyba najslabszym punktem programu" - więc proszę mi napisać, jakie są te lepsze punkty systemu?
"choc to watpliwe" - raczej nie po polsku jest to napisane, więc pozostawię to bez dalszego komentarza.
"System jest dla ludzi znajacych html'a i css" - radziłbym od samego początku uprzedzić użytkownika, dla kogo jest ten system przeznaczony.
"pozdrawiam" - ja również

Nie żebym się czepiał, ale zachęcam Pana do korzystania z przeglądarki firefox w wersji powyżej 2, bo jest możliwość sprawdzania pisowni. Proszę mi wierzyć, że to jest bardzo pomocne. Na przykład ja jestem bardzo słaby z ortografii i pamiętam, że jest mi to często wytykane na różnego rodzaju forach. Od czasu gdy sprawdzanie pisowni mam włączone prawie wszędzie (firefox - przeglądarka, pidgin - komunikator, evolution - klient pocztowy, openoffice writer - edytor tekstu) zauważyłem, że błędy piszę już rzadziej.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 14.10.2025 - 07:34