Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> PAGEneration Lite v1.0, CMS
michal74

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

zapraszam na strone do sciagniecia i przetestowania mojego CMS PAGEneration. W zwiazku z tym, ze intensywnie pracuje nad wersja nr 2.0 udostepniam publicznie niektore moduly. Kompletna dokumentacja nie jest jeszcze gotowa a ta, ktora znajdziecie w katalogu docs opisuje tylko podstawy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) .

pozdrawiam
Powód edycji: moderacja (cysiaczek)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
michal74

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Zeby korespondowac np. z Toba czytajac opinie tego co moze byc zrobione na pewno lepiej.
Ocena - dziekuje poprawie sie.
Wlasny CMS, to wygoda w modyfikacji i spojnosc projektowa - uwierz mi, ma to spore znaczenie jak planujesz serwisy, ktore maja po kilkaset podstron.
No chyba po to jest forum, zeby zasiegnac opinii, uwag innych osob nieprawdaz?

Dziekuje, ale wg mnie edytor jest chyba najslabszym punktem programu... (z tej tez przyczyny calosc nie dziala poprawnie w Operze... btw. masz pomysl na jego uruchomienie w w/w przegladarce np. w oparci o jQuery). Mysle, ze wewnetrzny interpreter tag'ow lub przynajmniej sama idea jest bardziej interesujaca.

System jest dla ludzi znajacych html'a i css - to na pewno, poza instalacja [choc to watpliwe] nie jest wymagana znajomosc php

pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 9.10.2025 - 10:53