![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zapraszam na strone do sciagniecia i przetestowania mojego CMS PAGEneration. W zwiazku z tym, ze intensywnie pracuje nad wersja nr 2.0 udostepniam publicznie niektore moduly. Kompletna dokumentacja nie jest jeszcze gotowa a ta, ktora znajdziecie w katalogu docs opisuje tylko podstawy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) . pozdrawiam
Powód edycji: moderacja (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Nie zachecam, tylko zapraszam a to roznica." - to po co zakładasz topic na forum?
"poczatki sa zawsze trudne" - szczególnie jak praca jest na słabym poziomie z zewnątrz "jak ci sie teraz nie uda to zainstaluj GIMPA" - pozostawię to bez komentarza "Instalacja nie jest prosta i na pewno nie dla kazdego z tego powodu umiescilem posta na forum o php o nie na youtubie" - to po co komuś kto zna html, php i MySQL twój cms? Nielogiczne podejście do rozwoju systemu (oczywiscie to moje zdanie). Dziękuję bardzo za podanie adresu do panelu administratora! Normalnie każdy by się domyślił. Jest, w końcu dotarłem do panelu administratora. Ładny edytor tekstu, sam napisałeś? System moim zdaniem nie jest kompletnie przeznaczony dla zwykłego użytkownika, który nie zna php. Jeśli za cel tego systemu jest dotarcie do tych zaawansowanych, to przepraszam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 23:35 |