![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zapraszam na strone do sciagniecia i przetestowania mojego CMS PAGEneration. W zwiazku z tym, ze intensywnie pracuje nad wersja nr 2.0 udostepniam publicznie niektore moduly. Kompletna dokumentacja nie jest jeszcze gotowa a ta, ktora znajdziecie w katalogu docs opisuje tylko podstawy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) . pozdrawiam
Powód edycji: moderacja (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra kliknąłem na link, ale co zobaczyłem? Z pewnością nie zachęcisz użytkownika do postawienia jego strony na Twoim cms-ie jeśli strona właśnie tego systemu nie jest atrakcyjna. Hmm, czyżbym dobrze przeczytał? Ten system jest płatny? Z wymagań sprzętowych wynika, że panel administratora nie wyświetli się poprawnie w popularnej operze. Kurcze popraw tą stronę bo panuje chaos. Nie kupię systemu gdy nie widzę nawet jego screenów.
Ok, ściągam system. Ale super! Wersja lite, pewnie ma mniej tłuszczu. Dlaczego w formularzu instalacyjnym mam wpisane kogoś dane? Hmm, podczas instalacji podajemy dane redaktora, tylko jednego? Po co w ogóle takie coś przy instalacji? Zaufany, no to mnie rozbawiło. Użytkownik, co nie zna php raczej nie wie o co chodzi z tym trybem ósemkowym. Wyskoczył mi błąd z uprawnieniami. Jak dałem powróć to mi dane z pól wywaliło. No instalacja systemu jest chyba niemożliwa. Po co dawać plik czytaj.txt jak nie da się go odczytać, chyba, że te edytory pod linuksa są takie upośledzone. Trzeba dodać bazę, żeby system się zainstalował. Kurka, jak dojść do tego admina?! Podsumowując: początkujący użytkownik na pewno nie dojdzie do panelu administratora, jeśli przejdzie proces instalacji. Zainstaluj sobie gimpa bo jest darmowy i spróbuj dodać koloru, bo ten cms to chyba nie za bardzo stosuje się do powiedzenia "czarno na białym". Przecież nie chodzi o to, że ba być czarno na białym, chodzi o to, żeby było przejrzyście. PS Napisz jak dostać się do admina, to sobie lepiej obczaję system. Pozdrawiam Ten post edytował Kildyt 2.11.2007, 20:37:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 09:49 |