Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> hosted.pl, warto?
strife

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Ostatnio natknołem się na tą firmę, co o niej sądziecie... czy może miał ktoś tam konto? Jeśli nie to moglibyście mi doradzić jaką firmę hostingową wybrać? Będę zobowiązany.

Pozdrawiam!
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ivellios

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Oj to sobie teraz popiszę...

Gdzieś od grudnia 2008 nie działa ani strona główna hosted.pl ani panel klienta, przy próbie wejścia pokazuje się komunikat "Strona tymczasowo nie może zostać wyświetlona".

Administrator w ogóle nie odpowiada na emaile - a pisałem do niego pod kilka adresów (admin () hosted.pl i na prywatnego maila) - ZERO odpowiedzi!

Panel klienta działał w tym roku JEDEN DZIEŃ - napisałem tam skargę, i też - ZERO ODPOWIEDZI!

Próbowałem się do admina dodzwonić, wysyłałem SMS'y - na SMS'y nie odpisuje, a telefonu nie odbiera... koleś, ty w ogóle jeszcze żyjesz? Czy ten serwer umarł razem z tobą?

Baza danych na tym serwerze pada kilkanaście razy w ciągu doby.

Żeby było jeszcze śmieszniej, to coś się z łączem posrało i żeby wejść na jakąkolwiek stronę hostowaną na hosted.pl muszę włączać proxy...

Podsumowując - jeszcze jakieś 8 miesięcy temu było ok, ale od tamtego czasu z hosted.pl zrobiła się totalna kaszana, najgorszemu wrogowi nie poleciłbym takiego serwera :/

Ten post edytował Ivellios 11.06.2009, 16:41:29
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.12.2025 - 18:09