![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Częstochowa/Dubidze Ostrzeżenie: (70%) ![]() ![]() |
mam w bazie tabele z loginami uzytkownikow i np kolumne z wplywami od sponsorow i chce aktualizowac cala tabela w taki sposob zeby za jednym razem przeleciala kazdego uzytkownika wyciagla kongretne dane dotyczece niego i wyliczyla mu konkretna kwote. jak to zrobic??
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Częstochowa/Dubidze Ostrzeżenie: (70%) ![]() ![]() |
nie ro zumiem o co ci chodzi podalem ci jak wyglodaja moje tabele chodzi mi o to zeby stworzyc tak zabytania do bazy zeby aktualizowalo dane login oczywiscie jest inddentyfikatorem i chce zeby kazdego uzutkownika na podstawie tego loginu zliczalo mu kwote jaka dostal od sponsorow i zeby to zliczalo na podstawie tej drugirj tabeli w ktorej takze indentyfikatorem jest login i zeby za rowno w jednaj jak oi w drugiej tabeli znalazlo tego uzytkownika i na podstawie poziomu w tabeli pierwszej zwiekszylo stan konta podanego w drugiej tabeli nie rozumiem czemu nie wiesz o co mi chodzi mysle ze podalem ci wystarczajaco danych ten kod nie musi byc dokladny do moich tabel wystarczy ze podasz jak to ma wygladac ja juz sobie reszte sam zrobie chodzi mo tylko o to zebym zrozumial jak to zrobic zeby za jednym razem kazdemu uzytkownikowi zliczalo kwote od sponsorow na podstawie jego danych z drugiej tbeli nie musisz tego pisac idealnie pod strukture moich tabeli
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 02:52 |