![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z kodem:
Chciałbym, aby kod wyświetlał obrazek z napisem test, podaną czcionką. Niestety jedyne co się wyświetla to napis, informujący o tym, że nie można wyświetlić obrazka, ponieważ zawiera błędy. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, mam.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, mam. Głupie pytanko, bo u mnie wszystko śmiga. Czy czcionkę skopiowałeś do folderu z plikiem php? Jak klikniesz prawym i pokaż źródło strony to będziesz miał jakiś błąd. U mnie jak brakowało czcionki to było tak <br /> <b>Warning</b>: imagettftext() [<a href='function.imagettftext'>function.imagettftext</a>]: Invalid font filename in <b>E:\wamp\www\gd2\testowe\obrazek.php</b> on line <b>15</b><br /> �PNG ��� IHDR��,���Č���hN���PLTE�����fS÷Ď����IDATx�íÁ1��� őOmo �������ŕ7x�Z3ÚP����IENDŽB`� Redelek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 00:44 |